Webhosting

Webhosting

Wijzeronline biedt het complete pakket aan; dus ook webhosting! Wij hebben stabiele servers draaien in één van de betere datacenters. Bij calamiteiten zal een tweede server het overnemen en wordt alles binnen een vingerknip opgelost.

Wijzeronline is een betrouwbare partner voor jouw website en e-mail

Met webhosting en een domeinnaam kun je ook een eigen e-mailadres aanmaken. Wij helpen jou graag om dit in te stellen zodat je er geen omkijken naar hebt. Van A tot Z geregeld en één aanspreekpunt voor website, e-mail en webhosting.

Wat is webhosting

Webhosting is de opslag van een website. Als je op jouw computer een document opslaat dan gebeurt dit op een harde schijf. Doordat je het opslaat kun je dit bestand later weer oproepen en openen. Dit geldt ook voor webhosting. Het is als het ware een openbare harde schijf die gekoppeld wordt aan een naam. Normaal bezoek je de C schijf van jouw PC, nu ga je naar jouwnaam.nl en daar zie je de opslag van bestanden. Die bestanden samen vormen een website.

Ook e-mail wordt opgeslagen in de webhosting. Gebruik en ontvang je grote foto’s, dan is het verstandig om een wat groter pakket te nemen.

Advies nodig over webhosting? Bel!

Last van SPAM?

Voor 2 euro per maand heb je al een zeer uitgebreid SPAMfilter. Het programma dat dan meedraait werkt per e-mailadres en filtert zeer nauwkeurig alle ongewenste e-mails eruit. 1x inloggen om alles te checken en daarna bijna nooit meer SPAM!

Check

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze dienst? Vul dan jouw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!
Wijzeronline
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2022 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone