Mobiele website

Een mobiele website laten maken?

Een normale website is in veel gevallen goed te bekijken op uw PC of laptop.Wanneer u uw website bekijkt op uw telefoon dan kan dit echter niet het geval zijn. Dit kan potentiële klanten afschrikken!

Een goede mobiele website is op alle apparaten goed te bekijken. Op uw PC of laptop ziet u gewoon de website die u gewend bent, op uw mobiel echter niet.  Om mobiele websites goed te kunnen vertonen, zijn er weer net andere technieken vereist. Denk alleen al aan het relatief kleine scherm. 

Wijzeronline kan ook uw mobiele website realiseren. In combinatie met een WordPress website is een mobiele pagina een zeer goede toevoeging. Zodra een bezoeker op uw site komt wordt er gekeken op wat voor apparaat hij / zei zich bevindt en wordt automatisch doorgestuurd. Zo kan uw bezoeker de website op alle apparaten goed bekijken. U past uw teksten gewoon aan in het wordpress beheer systeem en de mobiele pagina neemt dit automatisch over.

Ook met een mobiele website verhoogt u de kans op meer potentiële kopers in plaats van kijkers!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze dienst? Vul dan jouw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!
Wijzeronline
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2022 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone