Webshops

Wilt u een webshop laten maken?

Een webshop is een ideaal kanaal om online omzet te maken. Het kan als uitbreiding van uw huidige bedrijf of een volledig nieuw (online) bedrijf dienen. Bij Wijzeronline kunt u terecht voor een webshop die werkt! Waarom de webshop werkt? Omdat hij voldoet aan al úw wensen en eisen én die van de zoekmachines. Daarnaast maken wij u graag wijzer online zodat u zelf de webshop kunt beheren.

Woocommerce webshop

Er zijn veel verschillende soorten webshop systemen om online uw product te verkopen. Wijzeronline is gespecialiseerd en volledig overtuigd van Woocommerce. Woocommerce is een uitbreiding van het welbekende WordPress. Met het systeem kun je alle kanten op! Het kan volledig ingericht worden naar uw wensen en voldoet aan alle eisen om online te kunnen verkopen.

Wat zijn de opties?

De opties voor het maken van een webshop zijn eindeloos! Wij maken daarom graag een afspraak om alle wensen en eisen te inventariseren. De standaard items worden direct meegenomen. Denk hierbij aan iDeal, verzendkosten instellen, beheren en bewerken van producten en dergelijke. Specifieke wensen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Een greep uit onze klanten

Wijzeronline
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2022 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone