Website optimalisatie

Website optimalisatie

Een website is veel meer dan alleen datgene wat je ziet. De techniek achter de website is ook erg belangrijk, zowel voor bezoekers als voor zoekmachines.

Er komt qua techniek veel kijken bij  het optimaal opzetten van een website. De bezoeker dient hem in alle browsers goed te kunnen bekijken en een zoekmachine dient hem goed te kunnen “lezen”. Het lezen van jouw website door de zoekmachine gaat volgens een aantal richtlijnen. Wijzeronline brengt deze richtlijnen voor jouw website in kaart en, indien mogelijk, verbetert Wijzeronline de website.

Hoe kun je een website optimaliseren?

Bij het optimaliseren van een website wordt er, zoals eerder aangegeven, goed gekeken naar de techniek achter de website. Wijzeronline bekijkt alle eisen die zoekmachines aan een website stellen en kan deze ook doorvoeren. Daarnaast wordt er goed gekeken hoe een bezoeker jouw website ziet. Komt dit overeen met datgene wat je van de bezoeker verwacht en met de bedoeling van je website?

In ons gratis adviesrapport komen deze punten bijna allemaal aan bod. Benieuwd of uw website aan de richtlijnen voldoet? Vraag dan nu een gratis website scan aan!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze dienst? Vul dan jouw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!
Wijzeronline
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2022 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone