Website onderhoud

Het onderhouden van uw website

Een website heeft ook regelmatig onderhoud nodig. Zo moet hij up-to-date worden gehouden zodat hij altijd veilig en technisch in orde is; dit nemen wij graag bij u uit handen.

WordPress is een zogeheten "opensource systeem", dit betekent dat het voor iedereen te gebruiken is. WordPress wordt door veel bedrijven / overheden gesponsord zodat ze hun goede werk voort kunnen blijven zetten. Het werk dat ze voornamelijk verrichten is het verbteren en veiliger maken van het systeem; dus ook uw website! Met regelmaat wordt er een nieuwe update uitgebracht die doorgevoerd dient te worden. Dit nemen wij graag bij u uit handen en wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date en dus veilig blijft!

Inhoud onderhoud

Ondernemen kost veel tijd, zo ook een website. Met een website kunt u het zo gek maken als u zelf wilt; het wordt een soort tweede bedrijf.

U kunt Wijzeronline inschakelen om uw website ook qua inhoud up-to-date te houden. Wij plaatsen uw teksten, voegen nieuwsberichten toe of passen dat ene plaatje aan. Zo heeft u geen kennis van WordPress nodig en kunnen wij uw website volledig verzorgen.

  • U blijft gewoon ondernemen
  • Geen zorgen over de invulling van uw website
  • Altijd veilig en up-to-date

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze dienst? Vul dan jouw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!
Wijzeronline
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2022 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone