Website onderhoud

Het onderhouden van uw website

Een website heeft ook regelmatig onderhoud nodig. Zo moet hij up-to-date worden gehouden zodat hij altijd veilig en technisch in orde is; dit nemen wij graag bij u uit handen.

WordPress is een zogeheten "opensource systeem", dit betekent dat het voor iedereen te gebruiken is. WordPress wordt door veel bedrijven / overheden gesponsord zodat ze hun goede werk voort kunnen blijven zetten. Het werk dat ze voornamelijk verrichten is het verbteren en veiliger maken van het systeem; dus ook uw website! Met regelmaat wordt er een nieuwe update uitgebracht die doorgevoerd dient te worden. Dit nemen wij graag bij u uit handen en wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date en dus veilig blijft!

Inhoud onderhoud

Ondernemen kost veel tijd, zo ook een website. Met een website kunt u het zo gek maken als u zelf wilt; het wordt een soort tweede bedrijf.

U kunt Wijzeronline inschakelen om uw website ook qua inhoud up-to-date te houden. Wij plaatsen uw teksten, voegen nieuwsberichten toe of passen dat ene plaatje aan. Zo heeft u geen kennis van WordPress nodig en kunnen wij uw website volledig verzorgen.

  • U blijft gewoon ondernemen
  • Geen zorgen over de invulling van uw website
  • Altijd veilig en up-to-date

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze dienst? Vul dan jouw gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!
Wijzeronline
Charles Petitweg 11A
4827HJBreda
T: 076-7602802
E: info@wijzeronline.nl
Copyright 2019 Wijzeronline.nl - 
Privacy Statement
envelope-ophone